Pomoć

Putnik sam i želim da putujem na određenoj relaciji, koju nisam pronašao putem pretrage. Šta mogu da učinim?

Pristupite sajtu sa vašim korisničkim nalogom. Ukoliko ga nemate, možete se ovde besplatno registrovati. Nakon toga, možete jednostavno da postavite oglas da tražite prevoz. Alternativno, pokušajte sa pretragom da pronađete i obližnja mesta koja bi vam odgovarala.
Nameravam da vozim određenu relaciju uskoro. Kako da ja kao vozač unesem svoj oglas da tražim putnike?

Da biste uneli oglas, potrebno je najpre da se registrujete. Zatim u meniju odaberite opciju ponudi prevoz gde možete ostaviti vaš oglas i pratite dalja uputstva.
Uneo sam svoj oglas. Kako će me putnik ili vozač kontaktirati?

Prilikom postavljanja oglasa, ostavili ste i vaše kontakt informacije (email i telefon). Druga strana će vas direktno kontaktirati. Sajt POVEZI.com ne posreduje u daljoj komunikaciji i dogovoru.
Čemu služe Beleške?

Beleške su tu kao pogodnost da zabeležite oglase koji vam odgovaraju, kako bi ih kasnije lakše pronašli.
Postavio sam oglas kao vozač. Putnici su mi se javili a nemam više mesta i ne želim da me više zainteresovani putnici kontaktiraju. Šta da radim?

Prijavite se na sajt sa vašim korisničkim nalogom. Odaberite opciju Moje ponude , otvorite konkretnu ponudu i kliknite na opciju deaktiviraj. Ponuda će uskoro biti uklonjena sa sajta.
Postavio sam oglas da tražim prevoz kao putnik. Kontaktirao me je vozač i sada više ne želim da me zainteresovani vozači kontaktiraju. Šta da radim?

Prijavite se na sajt sa vašim korisničkim nalogom. Odaberite opciju Moje ponude , otvorite konkretnu ponudu i kliknite na opciju deaktiviraj. Ponuda će uskoro biti uklonjena sa sajta.
Grad ne postoji u listi koja se pojavljuje nakon ukucavanja. Šta da radim?

Nikakav problem. Sistem uči nove gradove! Možete slobodno da unesete i grad koji nije naveden u našem spisku, koji služi kao pogodnost korisnicima. Proverite ipak prvo da slučajno grad ne postoji pod nekim drugim imenom i da niste napravili grešku u kucanju.
Hteo sam da se registrujem na sajtu ali mi nije stigao email za aktivaciju naloga? Šta da radim?

Pogledajte da li se mail za aktivaciju naloga nalazi u vašem spam folderu, najčešće je to uzrok problema. Ukoliko i dalje imate problema, a email ste uneli pravilno, možete nas kontaktirati na stranici za kontakt.
Koliko košta usluga korišćenja sajta POVEZI.com?

Usluga korišćenja sajta je besplatna.
Vozač sam. Kako da formiram cenu usluge prevoza u mojoj ponudi?

Cena je pre svega stvar dogovora između vas i vaših putnika. Naš predlog za obračunavanje je: Cena utrošenog goriva + 10-15% vaši troškovi, podeljeno na broj putnika
Ko odgovara u slučaju nezgode ili problema prilikom vožnje?

U tim slučajevima se primenjuju zakoni i propisi države u kojoj se nezgoda odn. problem dogodio. Sajt POVEZI.com ne učestvuje u usluzi prevoza, već isključivo daje mogućnost povezivanja putnika i vozača pa je na njima sva odgovornost i neophodan je oprez.
Zaboravio sam lozinku ili korisničko ime za moj nalog

Nikakav problem! Vašu lozinku možete resetovati putem ovog formulara. Korisničko ime i nova lozinka će vam biti poslati na email koji ste naveli prilikom registracije naloga.
Ne želim da se prevezem, želim da mi neko preveze moj paket/komad nameštaja/štagod

Postavite vaš oglas da tražite prevoz a u komentaru navedite šta želite.
Komercijalno se bavim prevozom. Da li mogu da postavim oglas na POVEZI.com?

Ne. Usluga je isključivo namenjeno nekomercijalnoj upotrebi. Ako postavi oglas kao komercijalni prevoznik kršite naše Uslove korišćenja.

Ipak, ukoliko želite da oglasite vašu delatnost, možete zakupiti komercijalni baner - reklamu.
Nisam našao odgovor na moje pitanje ovde. Šta da radim?

Možete stupiti sa nama u kontakt putem ovog formulara.
Šta se traži?
Poslednjih 5 pretraga
Beograd Bern 27.09.2023
traži vozača
Leskovac Beograd 26.09.2023
traži vozača
Pančevo Niš 24.09.2023
traži vozača
Regensburg Rijeka 25.09.2023
traži vozača
Beograd Niš 25.09.2023
traži vozača
Pratite nas i na twitteru!

POVEZI.com na vašem
Android telefonu!